Småblommigt

100632-489
Letar för fullt efter ett småblommigt plagg, antingen blus eller klänning. Då jag är tveksam till att jag skulle trivas i en småblommig, lutar det nog mer åt en skjorta/blus.
Denna småblommiga blus med små puffärmar ser lovande ut. Skulle passa fint hemma hos mig. Tänk er denna till en skinnjacka i vår. Fint.

Kommentarer
Postat av: Sofie Sommansson

Hej Tjejen! Härligt att läsa din blogg oh hålla sig uppdaterad. Trivs du i nya staden och i nya lägenheten? Jag fortsätter jobba på för fullt, har även köpt radhus så det finns alltid ngt att feja med. Vi hade dock tur, inget som är akut utan två rum att tapetsera vartefter och två toaletter att fixa iordning. Den tredje toaletten var ny -05, riktigt roligt är det. Kommer du hem ngt vid jul? köt om dig! Kram Sofie

2007-12-12 @ 22:02:09
Postat av: therese

jätte söt blus! med nu ahr du inte varit inne på ett tag, fortsätt skriva, jag älskar din stil och känner blir alltid inspirerad av saker och ting i din blogg :) Mvh Therese

2007-12-14 @ 14:49:30
Postat av: Jenny

Sofie: Hej vännen. Vad kul att du kollar in. Trevligt med radhus. Jag kommer hem efter jul. Jobbar du något i mellandagarn. Kanske ses någon dag?

Postat av: Jenny

Therese: Kul att höra att du tycker om min blogg och att du blir inspirerade. Var tyvärr upptagen hela tors och fre, så hade ingen möjlighet att blogg. Men nu är jag tillbaka. =)

2007-12-15 @ 23:24:37
URL: http://omalltochinget.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback