Heta lockar

image187
bilder: People, Getty Image, Instyle



Nog för att kändisar har tillgång till stylister som kan uträtta mirakel dygnet runt. Men jag lovar, du behöver ingen stylist för att få ett härligt lockigt hår.

  1. Svall a la Jessica Simpson. Locka håret med en mediumstor locktång. Locka inte ända upp till rötterna. Sluta med att fixera lockarna med spray och lite glansmedel.
  2. Krama in anti-frizz serum eller mousse för lockigt hår i dtt fuktiga hår. Blås det torrt med en tratthårfön för att få fram dina naturliga lockar.
  3. För att få fram lockigt hår a la beyonce kan det krävas lite mer styling. Locka antingen håret med en locktång med mindre spole eller lägg upp håret på små spolar. Se till att håret är blött/fuktigt när du lägger upp spolarna.  Själv rekommenderar jag sämskinnspapiljotter. Inga taggar och är bekvämma att sova med. Dra fingrarna genom håret för att få en liten ruffisg effekt.
  4. Scarletts lockar får du genom att lägga upp ditt hår på stora spolar allternativt lockar det på en locktång med stor spole. Locka inte ända upp till rötterna. Spray lite lätt över lockarna för att hålla dem på plats. 


    Själv rekommenderar jag TIGI´s produkter för lockigt hår. Superbra. Definierar, sparerar och ger det lockiga håret volym och lyster.

Kommentarer
Postat av: colorelle

Beyonce är alltid hetast! Hon kan ha alla frisyrer!

Postat av: ingrid

var får man tag på sämskinnspapiljotter--igen---

har letat hela stan-stockholm-runt och även kollat nätet inga napp vet du så maila.hälsningar ingrid

2008-08-10 @ 13:54:10
Postat av: Anonym

var får man tag på sämskinnspapiljotter--igen---

har letat hela stan-stockholm-runt och även kollat nätet inga napp vet du så maila.hälsningar ingrid

2008-08-10 @ 13:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback